Beoordelingen

Autobedrijf Henri Akkerman

9,3 gebaseerd op 41 beoordelingen

Richard uit Dodewaard 29-06-2019

Ervaring
Goede service. Klantvriendelijk

Service: 8
Deskundigheid: 8
Prijs/Kwaliteit: 8
Aanbevolen: ja

8
bert uit Dodewaard 13-06-2019

Ervaring
klantvriendelijk en goede service. we zijn erg blij dat we daar naar toe zijn gegaan. top

Service: 9
Deskundigheid: 9
Prijs/Kwaliteit: 9
Aanbevolen: ja

9
Bennie uit Dodewaard 12-05-2019

Ervaring
Zeer goed geholpen!! Nog nooit zo een garage tegengekomen!
Wat je vraagt krijg je!
Bedankt tot nu toe!!

Service: 10
Deskundigheid: 10
Prijs/Kwaliteit: 10
Aanbevolen: ja

10
Sebastian V uit Dodewaard 13-04-2019

Service: 9
Deskundigheid: 9
Prijs/Kwaliteit: 8
Aanbevolen: ja

8,7
Sander uit Dodewaard 13-03-2019

Service: 10
Deskundigheid: 10
Prijs/Kwaliteit: 10
Aanbevolen: ja

10
Henriëtte uit Kesteren 02-03-2019

Service: 8
Deskundigheid: 9
Prijs/Kwaliteit: 8
Aanbevolen: ja

8,3
Marinus uit Dodewaard 23-02-2019

Ervaring
Super goede service en een eerlijk bedrijf.

Service: 10
Deskundigheid: 10
Prijs/Kwaliteit: 10
Aanbevolen: ja

10
Hendrik uit Achterberg 13-02-2019

Service: 10
Deskundigheid: 10
Prijs/Kwaliteit: 9
Aanbevolen: ja

9,7
William uit Dodewaard 29-01-2019

Ervaring
Top, goeie omgang korte lijnen

Service: 10
Deskundigheid: 10
Prijs/Kwaliteit: 10
Aanbevolen: ja

10
Jarno uit Ochten 07-01-2019

Service: 8
Deskundigheid: 8
Prijs/Kwaliteit: 7
Aanbevolen: ja

7,7
Dhr./mevr.07-12-2018

Service: 10
Deskundigheid: 9
Prijs/Kwaliteit: 9
Aanbevolen: ja

9,3
corien uit opheusden 06-12-2018

Service: 9
Deskundigheid: 9
Prijs/Kwaliteit: 9
Aanbevolen: ja

9
Fam. uit Dodewaard 24-11-2018

Ervaring
We zijn heel tevreden over jullie dienstverlening, in het bijzonder van de afgelopen weken, nadat wij schade hadden aan onze auto konden we meteen een leenauto meenemen, wat heel fijn was!

Service: 10
Deskundigheid: 10
Prijs/Kwaliteit: 10
Aanbevolen: ja

10
c uit dodewaard 21-11-2018

Service: 10
Deskundigheid: 10
Prijs/Kwaliteit: 10
Aanbevolen: ja

10
Augustijn uit IJzendoorn 09-11-2018

Ervaring
Op de dag zelf gebeld dat de APK een aantal dagen eerder was verlopen. We zijn die dag direct geholpen, inclusief leenauto!

Service: 9
Deskundigheid: 9
Prijs/Kwaliteit: 9
Aanbevolen: ja

9
Henk uit Wely 20-10-2018

Service: 10
Deskundigheid: 10
Prijs/Kwaliteit: 10
Aanbevolen: ja

10
Adrie uit Duiven 08-10-2018

Ervaring
Vanavond mooie ford fiesta gekocht bij Henri. Onze eerste kennismaking met dit bedrijf. Toch altijd spannend om bij onbekende zaak voor ons althans een auto te kopen. Met Henri kun je goed overleggen en is ook eerlijk. Wij hebben er wel vertrouwen in en onze dochter zal er ook terug komen voor service.

Service: 8
Deskundigheid: 8
Prijs/Kwaliteit: 8
Aanbevolen: ja

8
Thera28-09-2018

Service: 9
Deskundigheid: 9
Prijs/Kwaliteit: 9
Aanbevolen: ja

9
Marinus uit Dodewaard 22-09-2018

Service: 10
Deskundigheid: 10
Prijs/Kwaliteit: 10
Aanbevolen: ja

10
arjan uit dodewaard 14-09-2018

Service: 8
Deskundigheid: 8
Prijs/Kwaliteit: 7
Aanbevolen: nee

7,7
Dhr./mevr.05-09-2018

Service: 9
Deskundigheid: 9
Prijs/Kwaliteit: 8
Aanbevolen: ja

8,7
Dhr./mevr.04-09-2018

Ervaring
Heel positieve ervaring. Geen extra kosten, je weet vooraf wat je moet betalen. Het personeel is vriendelijk, behulpzaam en denkt mee over een oplossing.

Service: 9
Deskundigheid: 9
Prijs/Kwaliteit: 9
Aanbevolen: ja

9
N uit Dodewaard 25-08-2018

Ervaring
Zeer oplossing gericht

Service: 10
Deskundigheid: 10
Prijs/Kwaliteit: 10
Aanbevolen: ja

10
M uit Dodewaard 21-08-2018

Ervaring
Top bedrijf met een super goede service!!!

Service: 10
Deskundigheid: 10
Prijs/Kwaliteit: 10
Aanbevolen: ja

10
Peter uit Dodewaard 25-07-2018

Ervaring
Henri is een betrokken vakman, efficiënt en flexibel.

Service: 9
Deskundigheid: 9
Prijs/Kwaliteit: 9
Aanbevolen: ja

9
Johan uit Opheusden 24-07-2018

Ervaring
Felxibel

Service: 9
Deskundigheid: 9
Prijs/Kwaliteit: 9
Aanbevolen: ja

9
Gerbert uit Kesteren 17-07-2018

Service: 9
Deskundigheid: 10
Prijs/Kwaliteit: 9
Aanbevolen: ja

9,3
Frans uit Dodewaard 07-07-2018

Ervaring
Jong en schoon en net bedrijf met kennis van zaken.

Service: 10
Deskundigheid: 9
Prijs/Kwaliteit: 9
Aanbevolen: ja

9,3
Frans uit Dodewaard 02-07-2018

Ervaring
Voorheen kwam ik bij de merkdealer (Citroën) in het dorp. Sinds enige tijd naar dit bedrijf overgestapt. Wat een wereld van verschil in serviceverlening en deskundigheid!

Service: 10
Deskundigheid: 10
Prijs/Kwaliteit: 9
Aanbevolen: ja

9,7
rijk uit Dodewaard 26-06-2018

Service: 10
Deskundigheid: 10
Prijs/Kwaliteit: 10
Aanbevolen: ja

10
Sander uit Opheusden 09-06-2018

Ervaring
Snel in communicatie, oplossen, en goed in service.

Service: 10
Deskundigheid: 10
Prijs/Kwaliteit: 10
Aanbevolen: ja

10
Maarten uit Ochten 06-06-2018

Ervaring
Goede service! Gemoedelijke sfeer net of je thuiskomt.

Service: 9
Deskundigheid: 9
Prijs/Kwaliteit: 8
Aanbevolen: ja

8,7
Gerrit uit Dodewaard 01-06-2018

Ervaring
Henri is professioneel en levert zeker kwaliteit. Henri en zijn personeel zijn altijd positief ingesteld en maken altijd even tijd voor je vrij, wanneer je als klant komt voor een APK, onderhoudsbeurt of voor een simpele vraag of klein klusje.

Beste autobedrijf van Dodewaard en omsteken!!

Service: 10
Deskundigheid: 10
Prijs/Kwaliteit: 10
Aanbevolen: ja

10
Kristel uit Dodewaard 22-05-2018

Ervaring
Supersnelle service, klantvriendelijk, lekker dichtbij voor ons. Kortom gewoon ideaal. Wij zijn er zeer tevreden over

Service: 10
Deskundigheid: 10
Prijs/Kwaliteit: 9
Aanbevolen: ja

9,7
Anja uit Dodewaard 22-05-2018

Ervaring
Zeer goed autobedrijf. De beste van Dodewaard en omgeving. Eerlijk autobedrijf waar onze auto graag naar toe gaat. Zeer klantvriendelijk, denkt in oplossingen.

Service: 10
Deskundigheid: 10
Prijs/Kwaliteit: 10
Aanbevolen: ja

10
Corina uit opheusden 20-05-2018

Ervaring
Goede service en heel klantvriendelijk

Service: 9
Deskundigheid: 9
Prijs/Kwaliteit: 9
Aanbevolen: ja

9
B. uit Opheusden 19-05-2018

Ervaring
Professioneel en een gezellig autobedrijf. Henri als eigenaar, met zijn personeel zijn altijd positief ingesteld en maken altijd even tijd voor je vrij, wanneer je als klant komt voor een onderhoudsbeurt of voor een simpele vraag.
En niet te vergeten, De koffie is lekker en staat altijd voor je klaar......

Super autobedrijf met duidelijke communicatie!!

Service: 9
Deskundigheid: 9
Prijs/Kwaliteit: 9
Aanbevolen: ja

9
Evert uit Dodewaard 16-05-2018

Ervaring
Top garage.
Fijne mensen en vooral betrouwbaar.
Als je je auto brengt krijg je hem ook snel en goed gerepareerd weer terug.
Nog een normaal uur loon.
Altijd leen auto beschikbaar en anders zsm.
We hebben echt al meerdere keren uitstekende ervaringen gehad.

Service: 10
Deskundigheid: 10
Prijs/Kwaliteit: 10
Aanbevolen: ja

10
Teunis uit Dodewaard 16-05-2018

Ervaring
Het is een goed bedrijf met altijd een oplossing

Service: 10
Deskundigheid: 10
Prijs/Kwaliteit: 10
Aanbevolen: ja

10
Justus uit Opheusden 05-05-2018

Ervaring
Altijd goede ervaringen met Autobedrijf Henri Akkerman. Eerlijke en betrouwbare service!

Service: 10
Deskundigheid: 10
Prijs/Kwaliteit: 10
Aanbevolen: ja

10

© 2019 Autobedrijf Henri Akkerman

Webdesign door Stylemaster