Deze website gebruikt analytische cookies om bezoekersstatistieken bij te houden.

Beoordelingen

Autobedrijf Henri Akkerman BV

9,4 gebaseerd op 119 beoordelingen

Ivo24-09-2022

Ervaring
Henri Akkerman behoort - zonder overdrijven - tot de koplopers op het gebied van service, vakbekwaamheid en prijs/prestatie verhouding in de garagebranche. Maar er schuilt wel een gevaar in en een waarschuwing is dan ook op zijn plaats. Heb je, als is het maar voor een kleinigheid, gebruik gemaakt van de service van Henri dan heeft de concurrentie het nakijken. Je wilt dan namelijk geen ander autobedrijf meer om je eigen auto te laten onderhouden.

Service: 10
Deskundigheid: 10
Prijs/Kwaliteit: 10
Aanbevolen:Ja

10
Joop de Jong30-08-2022

Ervaring
Na een aantal keren nul op het rekest van overbelaste garages met te weinig monteurs hielp Akkerman BV mij direct uit de brand. Wat een mooie ,verzorgde garage trof ik daar aan! Ik weet voortaan waar ik heen ga.

Service: 10
Deskundigheid: 10
Prijs/Kwaliteit: 10
Aanbevolen:Ja

10
Gert26-08-2022

Ervaring
Top bedrijf. als je afspraak vergeet nemen ze zelfscontact op

Service: 10
Deskundigheid: 10
Prijs/Kwaliteit: 10
Aanbevolen:Ja

10
Dick23-08-2022

Ervaring
Vriendelijk ontvangst goede uitleg over de aankoop van de auto Alles netjes afgehandeld de verkoop en de aankoop

Service: 10
Deskundigheid: 10
Prijs/Kwaliteit: 10
Aanbevolen:Ja

10
Dick19-07-2022

Ervaring
Een vlotte afspraak,klantvriendelijk en een goed contact en normale prijzen. Top

Service: 10
Deskundigheid: 10
Prijs/Kwaliteit: 10
Aanbevolen:Ja

10
Peters27-06-2022

Ervaring
Alles is prima

Service: 8
Deskundigheid: 8
Prijs/Kwaliteit: 10
Aanbevolen:Ja

8
Dissiré11-06-2022

Ervaring
Ze helpen snel en goed overleg over het probleem en hoe op te lossen en goede schatting aan tijd.

Service: 10
Deskundigheid: 10
Prijs/Kwaliteit: 9
Aanbevolen:Ja

10
Dennis09-06-2022

Ervaring
Je kan er snel terecht en de auto is zeer snel weer gerepareerd!

Service: 9
Deskundigheid: 7
Prijs/Kwaliteit: 10
Aanbevolen:Ja

9
Hanna04-06-2022

Ervaring
Prettig ontvangst en snelle reparatie van onze auto.

Service: 10
Deskundigheid: 10
Prijs/Kwaliteit: 10
Aanbevolen:Ja

10
Antonio jr.31-05-2022

Ervaring
Prettige communicatie, alles goed voor elkaar en zeer klantvriendelijk.

Service: 10
Deskundigheid: 10
Prijs/Kwaliteit: 10
Aanbevolen:Ja

10
Karin26-05-2022

Ervaring
Ben snel geholpen. Goed op de hoogte gehouden van wat er nodig was om de auto de repareren. Zeer vriendelijk te woord gestaan en blij dat de auto weer als een zonnetje rijdt.

Service: 10
Deskundigheid: 10
Prijs/Kwaliteit: 8
Aanbevolen:Ja

10
Emma Kootstra25-05-2022

Ervaring
Mijn fiatje 500C ging voor de APK maar bleek nogal wat verborgen gebreken te hebben, Henri heeft mij hier direct over gebeld en een eerlijk advies gegeven.

Service: 10
Deskundigheid: 10
Prijs/Kwaliteit: 10
Aanbevolen:Ja

10
Geja12-04-2022

Ervaring
Zeer duidelijke communicatie van de garage uit.

Service: 9
Deskundigheid: 9
Prijs/Kwaliteit: 9
Aanbevolen:Ja

9
Reinier 07-03-2022

Ervaring
Heldere communicatie! Auto ging voor APK en grote beurt. Aangezien er nogal wat moest worden vervangen, was er eerst overleg. Duidelijk werd er een schatting van de kosten gemaakt en wat er eventueel kon wachten. Prijsindicatie kwam overeen met de werkelijke kosten.

Service: 10
Deskundigheid: 10
Prijs/Kwaliteit: 10
Aanbevolen:Ja

10
elbert folmer03-03-2022

Ervaring
Service is top altijd de afspraken nakomen

Service: 10
Deskundigheid: 10
Prijs/Kwaliteit: 9
Aanbevolen:Ja

10
Els03-03-2022

Ervaring
Er wordt altijd open en eerlijk geadviseerd en meegedacht bij reparaties.

Service: 10
Deskundigheid: 10
Prijs/Kwaliteit: 10
Aanbevolen:Ja

10

© 2022 Autobedrijf Henri Akkerman

Een website van Stylemaster