Deze website gebruikt analytische cookies om bezoekersstatistieken bij te houden.

Beoordelingen

Autobedrijf Henri Akkerman BV

9,4 gebaseerd op 135 beoordelingen

Dick Thomassen19-02-2024

Ervaring
Zoals altijd worden afspraken goed nagekomen ,werkzaamheden naar volle tevredenheid uitgevoerd door het team van Henri Akkerman.

Service: 10
Deskundigheid: 10
Prijs/Kwaliteit: 10
Aanbevolen:Ja

10
Thomas18-02-2024

Ervaring
De service en de communicatie naar de klant toe zijn top! Hele vriendelijke mensen!

Service: 10
Deskundigheid: 10
Prijs/Kwaliteit: 10
Aanbevolen:Ja

10
Robbertjan07-02-2024

Ervaring
Storingen worden snel opgelost

Service: 10
Deskundigheid: 8
Prijs/Kwaliteit: 8
Aanbevolen:Ja

10
Herrie 03-02-2024

Ervaring
We hadden onze auto laat aangemeld voor de APK door verdrietige dingen, jullie hebben het nog voor ons tussendoor kunnen regelen!! Heel blij mee!!

Service: 10
Deskundigheid: 10
Aanbevolen:Ja

10
Gerrit jan Doeleman05-07-2023

Ervaring
Er word geluisterd naar wens van de klant, en denkt mee voor de beste optie.

Service: 10
Deskundigheid: 10
Prijs/Kwaliteit: 10
Aanbevolen:Ja

10
Marten03-07-2023

Ervaring
Ik ben zeer tevreden over het autobedrijf Goede service snel en adequaat Marten Ringeling

Service: 8
Deskundigheid: 8
Prijs/Kwaliteit: 8
Aanbevolen:Ja

8
Paul10-05-2023

Ervaring
Super service, binnen twee dagen mijn Suzuki Jimny weer terug. Na het vervangen van de complete koppelingset rijdt deze weer goed. Een wereld van verschil, en dat voor een zeer schappelijk prijsje. Zeker een aanrader.

Service: 10
Deskundigheid: 10
Prijs/Kwaliteit: 10
Aanbevolen:Ja

10
Willianne25-04-2023

Ervaring
Je wordt snel en vriendelijk geholpen. Regelmatig telefonisch overleg over materialen die vervangen moeten worden. Erg fijn!

Service: 10
Deskundigheid: 8
Prijs/Kwaliteit: 8
Aanbevolen:Ja

8
Stefan 09-04-2023

Ervaring
Netjes vooraf prijs berekening voor apk en grote beurt. Keurig uitgevoerd!

Service: 10
Deskundigheid: 10
Prijs/Kwaliteit: 10
Aanbevolen:Ja

10
Max Walta13-02-2023

Ervaring
Je wordt altijd goed geholpen en vriendelijk behandelt.

Service: 10
Deskundigheid: 10
Prijs/Kwaliteit: 10
Aanbevolen:Ja

10
Elibart04-02-2023

Ervaring
paar keer wat gehad met de ruiten en dat was snel gerepareerd

Service: 8
Deskundigheid: 8
Prijs/Kwaliteit: 8
Aanbevolen:Ja

8
Dominic26-01-2023

Ervaring
Je wordt altijd net ontvangen, service en deskundigheid is top. Denken met je mee wanneer nodig.

Service: 10
Deskundigheid: 10
Prijs/Kwaliteit: 10
Aanbevolen:Ja

10
Dick Thomassen05-01-2023

Ervaring
Bij Henrie Akkerman heb je nooit geen gezeur, ze komen afspraken na de prijs is goed. Perfecte service.

Service: 10
Deskundigheid: 10
Prijs/Kwaliteit: 10
Aanbevolen:Ja

9
Dik Bunt29-12-2022

Ervaring
Autobedrijf Akkerman is top! Na verschillende garage's gehad te hebben ben ik hier blijven 'hangen' de service en klantvriendelijkheid is erg goed en ook wordt er goed overlegd over de te verwachten reparaties en kosten. Die vervolgens ook vakkundig uitgevoerd worden. Ze denken goed mee en reparen degelijk met materialen van goede kwaliteit dus geen getob met halve oplossingen! Ook is er eigenlijk altijd een leenauto beschikbaar. Ben erg tevreden en kom zeker terug!

Service: 9
Deskundigheid: 10
Prijs/Kwaliteit: 10
Aanbevolen:Ja

10
Monique 09-10-2022

Ervaring
Ze geven gewoon een super service en ze denken met je mee. Top garage

Service: 9
Deskundigheid: 9
Prijs/Kwaliteit: 7
Aanbevolen:Ja

9
Annette Hodde26-09-2022

Ervaring
Geachte heer Akkerman, Ik ben stil van de service die verleend is, mij thuisbrengen en de auto weer terug “op de dam” zetten. Dat kom je helaas niet overal meer tegen. Zeer bedankt!! Met hartelijke groet, Annette Hodde

Service: 10
Deskundigheid: 10
Prijs/Kwaliteit: 10
Aanbevolen:Ja

10

© 2024 Autobedrijf Henri Akkerman

Een website van Stylemaster