Deze website gebruikt analytische cookies om bezoekersstatistieken bij te houden.

Beoordelingen

Autobedrijf Henri Akkerman BV

9,2 gebaseerd op 73 beoordelingen

Marco09-03-2020

Ervaring
Gemaakte afspraak, wordt nagekomen !!

Service: 10
Deskundigheid: 9
Prijs/Kwaliteit: 7
Aanbevolen:Ja

10
Wieteke29-02-2020

Ervaring
Fijne ervaring, ik kom terug.

Service: 10
Deskundigheid: 10
Prijs/Kwaliteit: 10
Aanbevolen:Ja

10
Aline Van Setten29-02-2020

Ervaring
Prettige samenwerking!

Aanbevolen:Ja

8
J. Van der Linden27-02-2020

Ervaring
Duidelijkheid, goede service, en normale prijs.

Service: 10
Deskundigheid: 10
Prijs/Kwaliteit: 10
Aanbevolen:Ja

10
Hoogenboom11-02-2020

Ervaring
Goede service...kundig...werkt netjes en snel....klantvriendelijk ....klant is koning zo voelde dat bij mij..????????????

Service: 10
Deskundigheid: 8
Prijs/Kwaliteit: 8
Aanbevolen:Ja

8
Jolanda29-01-2020

Ervaring
Zeer goed

Service: 10
Deskundigheid: 7
Prijs/Kwaliteit: 10
Aanbevolen:Ja

8
Oma Gerrie17-01-2020

Ervaring
N fijne zaak waar goed meegedacht wordt. Goede service, vriendelijk en kennis staan hoog in het vaandel! Warm aanbevolen!

Service: 10
Deskundigheid: 10
Prijs/Kwaliteit: 10
Aanbevolen:Ja

10
Bea 10-01-2020

Ervaring
Ik ben keurig te woord gestaan En een goede uitleg over de rekening

Aanbevolen:Ja

10
Florissen23-12-2019

Ervaring
Onlangs een onderhoudsbeurt en apk bij Henri laten uitvoeren. Zeer goed over te spreken. Het was snel geregeld. Ook het telefonisch overleg over het evt vervangen van versleten banden. Top! Ga zo door!

Service: 9
Deskundigheid: 9
Prijs/Kwaliteit: 9
Aanbevolen:Ja

9
E. Hak - van Hor03-12-2019

Ervaring
Als ik met ergens met een lege accu sta zijn ze meteen bereid om even mee te gaan om het problemen te helpen. Dezelfde dag wordt de accu vervangen! Als ik een aantal weken later een kopie van de factuur opvraag heb ik die binnen een zeer korte tijd in mijn mailbox! Complimenten!

Service: 10
Deskundigheid: 10
Prijs/Kwaliteit: 10
Aanbevolen:Ja

10
Dave27-11-2019

Ervaring
Ik heb op 19 juli 2019 bij henri een volkswagen golf V gekocht. Na een testrondje vond ik het op het eerste oog een leuke auto en heb hem besloten te kopen. Bij aankoop kreeg ik te horen is er iets mee kom er dan maar mee langs. Alles afgehandeld en een dag later had zich het eerste probleem voorgedaan. De vloeistof van de koppeling lekte. Terug geweest, dicht gemaakt en dat was de eerste keer terug. Twee maanden later vond ik dat die raar reed. Ben ik weer terug geweest maar henri had een rondje gereden en vond er niks mis mee. Dus kon hem weer komen halen. Heb dat destijds voor lief genomen. Een maand later heeft de auto geen oliedruk meer. Auto voor de 3rde keer na henri. Die heeft hem uitgelezen en dacht dat het de oliezeef was. En daarvoor moest de motor uit elkaar. Toen ik vroeg na de kosten kreeg ik te horen dat het volledige bedrag gevraagd ging worden, dit zou minimaal 200-300 euro gaan kosten. Waarop ik antwoorden dat ik dat wel raar vond omdat ik bij aankoop na de status vroeg en die zou uitstekend zijn en na dat schijnt dus zeker niet het geval te zijn geweest. Waarop ik op een niet al te vriendelijke manier te horen kreeg dat dat allemaal niet zijn schuld was, dat bij aankoop gezegd geweest zou zijn dat ik geen garantie etc. had en waar het op neer kwam is dat het allemaal mijn eigen schuld was. Uiteindelijk blijkt het allemaal om een oliebeurtje gegaan te zijn. Slechte kennis van zaken, service, manier van omgaan met de klant en ik zou zeker adviseren om niet na henri te gaan voor een auto/reparatie.

Service: 1
Deskundigheid: 1
Prijs/Kwaliteit: 1

1
Nikki van Lith27-10-2019

Ervaring
De eerste keer dat mijn auto stuk ging werd hij a snel en goed gemaakt, helaas bleek er meer stuk te zijn dan dat iedereen wist. Aangezien ik een nieuwe auto nodig had had ik er twee bij henri zien staan en heeft hij mij eerlijk en handig advies gegeven

Service: 10
Deskundigheid: 10
Prijs/Kwaliteit: 10
Aanbevolen:Ja

10
W.D.26-10-2019

Ervaring
Ook al waren jullie er druk ,toch tijd kunnen vinden om mijn auto te maken, erg blij mee!

Service: 10
Deskundigheid: 9
Prijs/Kwaliteit: 10
Aanbevolen:Ja

9
Richard26-10-2019

Ervaring
Werken netjes, goede service, altijd bereikbaar. Goed bedrijf

Service: 10
Deskundigheid: 9
Prijs/Kwaliteit: 10
Aanbevolen:Ja

10
E. Gerritsen 03-09-2019

Ervaring
Geen poeha, gladde verkooppraatjes etc, maar een eerlijk verhaal. De deal was al snel naar tevredenheid gesloten. Wij hebben er alle vertrouwen in, dat mocht zich iets voordoen dit netjes wordt opgelost maar we voorzien geen problemen met de mooie auto die we bij Henri hebben gekocht. Wanneer we weer toe zijn aan een andere auto dan gaan we zeker eerst hier kijken maar dat gaat voorlopig nog wel even duren ;-)

Service: 10
Prijs/Kwaliteit: 7
Aanbevolen:Ja

10
Chris van Maurik18-07-2019

Ervaring
leveren goed werk en goed advies

Service: 10
Deskundigheid: 10
Prijs/Kwaliteit: 10
Aanbevolen:Ja

10

© 2020 Autobedrijf Henri Akkerman

Webdesign door Stylemaster