Deze website gebruikt analytische cookies om bezoekersstatistieken bij te houden.

Beoordelingen

Autobedrijf Henri Akkerman BV

9,2 gebaseerd op 82 beoordelingen

Joanna21-04-2020

Ervaring
Gisteren auto gebracht voor APK-keuring. Vrij snel werd ik gebeld, nadat de auto bekeken was en kreeg ik een voorstel met meteen een prijsopgaaf. Ik kreeg de mogelijkheid dit met mijn man te overleggen en terug te bellen. Bereikbaarheid hierin is goed. Toen de auto klaar was, werd ik gebeld. Offerte werd uitgelegd en de auto kan er weer een jaar tegenaan.

Service: 8
Deskundigheid: 8
Prijs/Kwaliteit: 8
Aanbevolen:Ja

8
Rinske21-04-2020

Ervaring
Bij binnenkomst werd ik welkom geheten en toen ik mijn auto weer kwam ophalen werd heel duidelijk uitgelegd wat er gedaan was.

Service: 8
Deskundigheid: 8
Prijs/Kwaliteit: 8
Aanbevolen:Ja

8
Willem17-04-2020

Ervaring
Keurig en vakbekwaamheid

Service: 10
Deskundigheid: 10
Prijs/Kwaliteit: 10
Aanbevolen:Ja

10
Marijn14-04-2020

Ervaring
Ik werd vriendelijk geholpen. Eerlijke prijs, goede kwaliteit en in goed overleg.

Service: 10
Deskundigheid: 10
Prijs/Kwaliteit: 10
Aanbevolen:Ja

10
Jacqueline09-04-2020

Ervaring
Ook al kennen ze je nog als klant ze staan echt gelijk voor je klaar. Om je te helpen en met de vraag lust je koffie of iets anders te drinken. Vriendelijke mensen.

Service: 10
Deskundigheid: 10
Prijs/Kwaliteit: 10
Aanbevolen:Ja

10
Siska jansen07-04-2020

Ervaring
Top bedrijf

Service: 8
Deskundigheid: 8
Prijs/Kwaliteit: 8
Aanbevolen:Ja

6
Annedien27-03-2020

Ervaring
Als je belt kan je meestal diezelfde dag nog terecht. Klantvriendelijk personeel en een nette werkplaats. Snelle service en erg transparant.

Service: 10
Deskundigheid: 10
Prijs/Kwaliteit: 9
Aanbevolen:Ja

10
jan bitter18-03-2020

Ervaring
heel goed! De auto behandelen als een kostbaar bezit van de klant.

Service: 8
Deskundigheid: 8
Prijs/Kwaliteit: 8
Aanbevolen:Ja

8
Richard14-03-2020

Ervaring
Goede en vriendelijke mensen deal was snel gemaakt

Service: 10
Deskundigheid: 7
Prijs/Kwaliteit: 9
Aanbevolen:Ja

8
Marco09-03-2020

Ervaring
Gemaakte afspraak, wordt nagekomen !!

Service: 10
Deskundigheid: 9
Prijs/Kwaliteit: 7
Aanbevolen:Ja

10
Wieteke29-02-2020

Ervaring
Fijne ervaring, ik kom terug.

Service: 10
Deskundigheid: 10
Prijs/Kwaliteit: 10
Aanbevolen:Ja

10
Aline Van Setten29-02-2020

Ervaring
Prettige samenwerking!

Aanbevolen:Ja

8
J. Van der Linden27-02-2020

Ervaring
Duidelijkheid, goede service, en normale prijs.

Service: 10
Deskundigheid: 10
Prijs/Kwaliteit: 10
Aanbevolen:Ja

10
Hoogenboom11-02-2020

Ervaring
Goede service...kundig...werkt netjes en snel....klantvriendelijk ....klant is koning zo voelde dat bij mij..????????????

Service: 10
Deskundigheid: 8
Prijs/Kwaliteit: 8
Aanbevolen:Ja

8
Jolanda29-01-2020

Ervaring
Zeer goed

Service: 10
Deskundigheid: 7
Prijs/Kwaliteit: 10
Aanbevolen:Ja

8
Oma Gerrie17-01-2020

Ervaring
N fijne zaak waar goed meegedacht wordt. Goede service, vriendelijk en kennis staan hoog in het vaandel! Warm aanbevolen!

Service: 10
Deskundigheid: 10
Prijs/Kwaliteit: 10
Aanbevolen:Ja

10

© 2021 Autobedrijf Henri Akkerman

Webdesign door Stylemaster